AFK jede skládat reparát do Janovic

31.08.2012 14:11

2. kolo sezóny 2012/2013 je před námi a dorost AFK Pečky čeká další těžké utkání. Po debaklu 0:5 v Sázavě tentokrát zajíždí na horkou půdu do Uhlířských Janovic!

AFK nevstoupilo do sezóny tou správnou nohou. V Sázavě byla znát nesehranost a absence několika hráčů, která způsobila rozházení celé sestavy. Hráči AFK si vytvořili několik šancí, bohužel bez gólového efektu. Na druhou stranu hráči Sázavy, jen v prvním poločase, několikrát jen těsně minuli branku AFK. Nutno tedy podotknout, že Sázava utkání vyhrála zaslouženě. Nebyla lepším týmem, ale fotbal je o brankách, a ty domácí vstřelili. Souhrn utkání zde.

Dlouholetý rival a pro letošní sezónu jeden z favoritů soutěže, to jsou Uhlířské Janovice. V prvním kole sice dokázali ''uhlíři'' vyhrát v Choceradech 2:0, ale nic snadného to nebylo. Nyní je čeká první mistrovské utkání v nové sezóně na domácím hřišti. A určitě budou chtít dokázat svojí sílu. Koukněte se na stránky našeho sobotního soupeře, kde najdete výsledky z letní přípravy: zde

Poslední výhra ''uhlířů'' nad AFK se píše z 18. září 2010. Tehdy ve velice vyhroceném utkání zvítězili domácí Uhlířské Janovice nad AFK 2:1!

 

                                                - FAVORIT SOUTĚŽE kontra ÚŘADUJÍCÍ MISTR

                                                - FK Uhlířské Janovice - AFK Pečky

                                                - v sobotu 1. září 2012 od 10:15

                                                - rozhodčí: Michal

                                                - sraz na hřišti v 8:30

                                

Diskusní téma: AFK jede skládat reparát do Janovic

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek