Po 2. kole je mistr na nule

03.09.2012 20:08

Ani ve 2. kole nové sezóny dorost AFK Pečky nebodoval. Tentokrát narazil na hřišti vicemistra loňské sezóny v Uhlířských Janovicích.

Utkání pro AFK nezačalo nejlépe. První chyba hostů byla potrestána hned ve 2. minutě. Po rohovém kopu zůstalo 8 bránících hráčů AFK v jednom chumlu a nikým nehlídaný hráč Janovic otevřel skóre - 1:0!

V 8. minutě se poprvé v sezóně dočkali gólové radosti i dorostenci AFK Pečky. Z přímého kopu centroval Hovorka do vápna, kde hlavou mířil přesně Chochola - 1:1!

Poté se hrál poměrně vyrovnaný zápas, ale postupem času začali být domácí aktivnějším týmem na hřišti. K vedení jim pomohl šťastný gól. Hovorka při odkopu trefil smolně Kučeru, od něj se míč odrazil k nehlídanému hráči domácího týmu a ten bohužel mířil přesně - 2:1!

Domácím šťastná branka pomohla a ve 37. minutě vstřelili další branku. Chochola vypustil na hranici velkého vápna souboj s útočníkem domácích, a ten bez větších problémů vstřelil další branku - 3:1!

O 5 minut později bylo ještě hůř. Střela zpoza vápna zapadla přesně k tyči - 4:1!

Minutu po inkasované brance ztratili domácí na polovině hřiště míč, Růžička uličkou našel Chocholu a ten se trefil podruhé v zápase - 4:2!

První poločas skončil tedy 4:2 pro domácí!

Ve druhém poločase se hráči snažili snížit, ale když největší šanci na snížení nevyužil Chrastný, bylo o vítězi rozhodnuto. Domácím poté pomohli dva rohové kopy a špatně bránící hráči AFK. Nejdříve v 74. minutě - 5:2 a v 86. minutě - 6:2!

Domácí zaslouženě zvítězili, po celou dobu utkání byli aktivnějším týmem.

 

AFK se i přes prohru odpoutalo z posledního místa. V dalším kole už nastoupí dorost AFK konečně doma, v neděli 9. září od 10:15 přivítá Jestřábí Lhotu!

Diskusní téma: Po 2. kole je mistr na nule

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek